MICROSOFT 365 PERSONAL, Cijena: 54,00 €

M365 Personal 

Personal ENG Subscr 1YR Medialess  sadrži: Word ,Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access; Licenca vrijedi za 1 godinu za jedno računalo.

Glavne prednosti  Jedna tarifia sadrži zaštitu, sigurnu pohranu u oblaku i inovativne aplikacije

Osigurajte svoj mir

Jednostavno zaštitite ono što je najvažnije uz Microsoft 365. Microsoft Defender čini vaše iskustvo na mreži sigurnijim, a vaše podatke i uređaje sigurnima dok surfate internetom. Dokumenti, fotografije i videozapisi pohranjeni u OneDriveu dostupni su na bilo kojem uređaju. Neometano upravljajte višestrukim računima e-pošte, kalendarima i kontaktima u Outlooku, a uz automatsko skeniranje privitaka i provjeru veza uhvatite potencijalne prijetnje e-poštom prije nego što kliknete na njih.

Doradite svoje ideje

Dopunite svoj sadržaj pametnim prijedlozima u Microsoft 365. Ugrađene značajke daju preporuke koje vam pomažu u jednostavnoj izradi, poboljšanju i usavršavanju. Izradite impresivne dokumente u samo nekoliko klikova. S pametnim dizajnom, prijedlozima za font i stil, vaš će dokument biti jedinstven. Naučite se jasno i pouzdano izražavati na papiru ili usmeno pomoću ugrađenih alata koji vam pomažu u usavršavanju vještina pisanja i govora.

Optimizirajte svoje uređaje

Pojednostavite svakodnevne zadatke uz Microsoft 365. Besprijekorna pohrana olakšava pohranjivanje stavki koje želite, pristupajte im bilo gdje i jednostavno ih dijelite s drugim osobama. Microsoft 365 radi na svim uređajima koje koristite svaki dan, od telefona do prijenosnog računala, stolnog računala i tableta. Ugrađene značajke pristupačnosti dizajnirane da zadovolje vaše potrebe pomažu vam da postignete svoje ciljeve na način koji vam najviše odgovara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *